Via een mailing uit veemarktkwartier.net schrijven we de bewoners aan. De mensen die onlangs hebben gereageerd op de verduurzamings-flyer die ze in de brievenbus kregen, ontvangen een dezer dagen een nieuwe flyer: die brengt hen naar het formulier dat hieronder staat.  Heb je de flyer toch gemist en wil je nog meedoen? Vul dan onderstaand formulier in. Dit is alweer ronde 2, omdat ronde 1 duidelijk maakte dat er voldoende belangstellenden zijn.

Resultaten van de eerste inventarisatieronde

Het is nu begin februari 2024. De bewonersvereniging heeft in januari gepeild of er meerdere mensen in de wijk zijn die overwegen om binnenkort hun woning te verduurzamen. Een kleine 30 adressen hebben daarop positief gereageerd.

Begin februari waren er al een kleine 30 bewoners die overwegen om nog iets aan de woning te doen, de komende 24 maanden.

Dertig is al best een hoop. Stel dat je als bedrijf bij tien woningen het glas mag vernieuwen: daar zal dan toch voor die bewoners wel een klein voordeeltje in zitten? We gaan proberen om scherpe offertes te kunnen ontvangen voor het verbeteren van de woningen.

Isolatie is het meest gewild

Via deze pagina en dit formulier vragen we nauwkeuriger informatie van die bewoners. Want isoleren kun je op zoveel manieren doen. Zolang deze pagina en onderstaand formulier nog open staan, kun je als bewoner nog meedoen. En hopelijk werkt de kreet ‘massa is kassa’ dan ook in jouw voordeel.

Wil je het formulier in een eigen venster zien, dan kan dat. Anders vul je het hieronder in.

Het is tijd om meer details in te vullen.

We streven ernaar om in maart bedrijven te gaan benaderen, die dan mogen nadenken of ze inderdaad een betere offerte kunnen maken dan je normaal zou krijgen.

Hieronder op deze pagina vind je nog een PDF. Dat is de presentatie die Caspar Eras hield op de Boschveld School. Met daarin ook informatie over hoe je moet kiezen voor het verbeteren van je woning. Met weer linkjes naar meer informatie, enzovoorts.

Posted by Redactie

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *