Vanaf 31 juli 2023 zullen er 16 parkeerplekken niet meer gebruikt kunnen worden. Dat komt doordat het pand van Grasso opgeknapt moet worden en er moeten steigers naast geplaatst worden. Dat duurt tot 13 mei 2024. De gemeente staat toe om op een andere plek je auto neer te zetten.

Waar moet je dan parkeren?

De gemeente maakt tijdelijk 23 plekken vrij op de publieke gratis parkeerruimte aan de Parallelweg. Deze worden gemarkeerd als ‘gereserveerd voor vergunninghouders’. Je kunt de auto natuurlijk ook elders in het Veemarktkwartier neerzetten zonder bekeurd te worden.

parkeerplekken tijdelijk weg

Deze plekken in de Koestraat komen te vervallen.

parkeerplekken tijdelijk op parallelweg

En hier achteraan, tegen de struiken, wordt gereserveerd voor vergunninghouders.

Posted by Redactie

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *