Zaterdag 27 mei 2023

Vorig jaar, tijdens de Bossche Zomer 2022 is initiatiefnemer Patrick de Kaste samen met graffiti-artiesten en studenten van de kunstacademie St. Joost School of Art & Design aan de slag gegaan met het inkleuren van een enorme geluidswand op het EKP-terrein. En dit jaar keert hij terug! Op 27 mei gaat Patrick opnieuw aan de slag met professionals en studenten. 

Beter en groter

Een ding is zeker, de 2023 editie wordt nog grootser dan 2022. “Wat er op de Tramkade met de silo’s is gebeurd, wil ik doorzetten naar het EKP-terrein. Ik ben trots dat ik op beide locaties een stempel mag drukken en in samenwerking met SDK Vastgoed een tweede editie op EKP mag organiseren” aldus Patrick.

Graffiti wall 2022

Posted by Peter

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *