Via dit bericht brengen we je op de hoogte van de aankomende Kermis die op het terrein van de Brabanthallen wordt gehouden. In een brief van de kermisgids staat:

In het kader van de Bossche Zomer organiseert Buro de Kermisgids dit jaar toch een kermis in Den Bosch van vrijdag 20 tot en met zondag 29 augustus 2021. De gemeente heeft hiervoor toestemming gegeven. De kermis vindt ook dit jaar niet plaats in de binnenstad, maar bij de Brabanthallen op de parkeerplaats nabij de hoofdingang. Meer informatie leest u in deze brief.

Kermis

De kermis bij de Brabanthallen is op vrijdag en zaterdag geopend van 13.00 – 24.00 uur. En van zondag tot en met donderdag van 13.00 – 24.00 uur. Er zijn afspraken gemaakt tussen Buro de Kermisgids, de Brabanthallen en de gemeente ’s-Hertogenbosch over de geluidssterkte.

Rondleiding

Maandag 23 augustus 19.00 uur willen we, bij voldoende interesse net als vorig jaar, een rondleiding over de kermis verzorgen. Als u geïnteresseerd bent verzoek ik u aan te melden bij de beheerder van de buurt-app — dat is Willemien, Parallelweg 13 (red).

Prikkelarme kermis

Dinsdag 24 augustus zal er van 13.00 tot 15.00 uur een prikkelarme kermis worden gehouden.

In verband met Covid-19, hebben we een aantal maatregelen genomen.

  • Er is één ingang aan de zijde van Oude Engelseweg – dit in verband met de grote Covid-teststraat aan de andere kant.
  • Op het terrein zijn ruime looproutes. Bezoekers worden door middel van borden en gastheren- en vrouwen erop geattendeerd om 1.5 meter afstand te houden.
  • Daarnaast sluiten we het terrein af als de maximumcapaciteit is bereikt. Bezoekers kunnen parkeren op het terrein van de Brabanthallen, parkeerterrein bij Mainstage.

Heeft u vragen?

Heeft u naar aanleiding van deze brief nog vragen? Neemt u gerust contact met ons op via telefoonnummer 06 54 378 555. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30-17.00 uur.
Heeft u over de kermis bij de Brabanthallen vragen? Neem dan contact op met de Brabanthallen. Zij zijn tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 073-6293900.
Buiten kantooruren kunt u contact op nemen met onze meldkamer op telefoonnummer 06 54 378 555. Met vriendelijke groet,
André Vonk
Het Buro

Posted by Peter