Op 14 november aanstaande organiseert de Bewonersvereniging Veemarktkwartier weer een bijeenkomst voor alle wijkbewoners. Tijdens deze bijeenkomst passeren diverse zaken de revue zoals o.a. ontwikkelingen in de wijk maar ook binnen de bewonersvereniging zelf. De agenda is nog niet volledig vastgesteld. Wilt u zelf onderwerpen voorstellen voor op de agenda? Dat kan door een e-mail te versturen naar secretariaat@veemarktkwartier.net met het onderwerp “Bewonersbijeenkomst” en vervolgens de inhoud van uw bericht. Wij zien u graag op 14 november.


Update: Op de flyer die is verspreid staat per abuis vermeld dat agendapunten ontvangen wij graag via het contactformulier. Dit is onjuist. Agendapunten kunnen worden aangedragen via bovenstaand emailadres of door een briefje in de bus te doen bij Parallelweg 15 of 16.

poster-bijeenkomst

Posted by Redactie