Wijkwinkel Boschveld ‘opent’ nieuwe website   Copernikkel en alle bewonersinitiatieven die daar thuis zijn, hebben een geweldig jaar achter de rug. Alle reden om hier even bij stil te staan, maar vooral om vooruit te kijken naar het nieuwe jaar 2016. Dat gebeurt op zaterdag 16 januari om 15.00 bij Copernikkel in het winkelcentrum van Boschveld. Met een glaasje, een kopje thee of koffie en een hapje . Een goede gelegenheid om bij te praten, plannen te maken en andere bewoners te leren kennen. De Boschveldband luistert de middag op met wereldmuziek .

Op de nieuwjaarsinloop lanceert Copernikkel meteen haar nieuwe website. Een mooi en leesbaar visitekaartje dat overzichtelijk in beeld brengt wat Copernikkel en allerlei bewonersgroepen allemaal in huis hebben.  

Gaat de lucht in

De nieuwe website heeft veel aandacht voor de BoschveldWereldKeuken, Klussendienst, Boschveldtuin, Reparatiestraat, NaaiMeetup, Fietswerkplaats, Buurtman / Buurtvrouw, De Vrije PC en andere Boschveldactiviteiten.  Ook informatie over de wijk en de Boschveld-manier horen daarbij. Dat alles in een fraai jasje met sprekende foto’s. Op zaterdag 16 januari gaat-ie feestelijk de lucht in.  

Reparatiestraat

Tot 15.00 uur is het Reparatiestraat. Zoals elke derde zaterdag van de maand is het dan vanaf 12.00 uur in en voor Copernikkel een drukte van belang. Vrijwilligers proberen samen met de eigenaren defecte of niet goed lopende elektrische apparaten weer aan de gang te krijgen. Koffiezetapparaten, waterkokers, strijkijzers, stofzuigers en naaimachines zijn daar goede voorbeelden van. Ook fietsen, computers en kleding ontkomen niet aan hun handige handen. Je kunt je telefoon opladen op zonne-energie. Kinderen doen spelletjes en volwassenen buurten onder de koffie en thee. Hartstikke leuk.  

Iedereen is van harte welkom bij de Reparatiestraat vanaf 12.00 uur en aansluitend vanaf 15.00 uur voor de nieuwjaarsontmoeting van Copernikkel op zaterdag 16 januari. Loop even binnen! Adres: Copernicuslaan 308.

Posted by Redactie