Graag nodigen wij u uit bij de opening van de winkel Copernicuslaan 308. Deze winkel krijgt verschillende functies die we graag aan u willen presenteren!

  • Een infobalie over verschillende duurzame initiatieven in de wijk zoals de Fietswerkplaats, de Reparatiestraat en de Vrije PC.
  • Een coördinatiepunt voor diverse diensten zoals de Klussenbrigade*, reparatiedienst en catering uit diverse keukens.
  • Detailhandel van producten uit Boschveld zoals tassen van Ellen Willink.

In de toekomst zullen deze initiatieven een echt dienstenbedrijf vormen voor en door bewoners in samenwerking met maatschappelijke organisaties en ondernemers.
U bent welkom op:

Zaterdagmiddag 27 september.
In onze winkel aan de Copernicuslaan 308
13 uur 30 tot 16 uur 30

U kunt kennis maken met de bewoners, initiatiefnemers én samenwerkingspartners. Wethouder Jeroen Weijers zal aanwezig zijn en we zorgen ervoor dat het een écht feestje wordt. Voor meer informatie kunt u bellen met [verwijderd]
* De klussenbrigade Boschveld / Deuteren is al enkele maanden actief. Deze dienst bestaat uit een aantal enthousiaste bewoners die kleine reparaties uitvoeren in en rond het huis. De klussenbrigade is vooral bedoeld voor mensen die zelf niet is in staat zijn, om wat voor reden dan ook, een klus uit te voeren. Wil men zelf meewerken of leren van de klusser dan is dat natuurlijk hartstikke fijn! Voor het aanmelden van een klus kunt u bellen naar: [verwijderd]

Posted by Redactie