Enige tijd geleden hebben de inwoners van onze wijk een gezamenlijke brief ontvangen van Enexis en Brabant Water waarin onderhoud aan de leidingen wordt aangekondigd die vorige week is gestart. Deze aankondiging heeft tevens in de Bossche omroep gestaan. Echter staat in de brief een andere einddatum beschreven dan in de Bossche omroep. Staat er in de brief dat de werkzaamheden 10 tot 12 weken duren, m.a.w. einddatum: medio 16-30 juli 2014, in de Bossche omroep spreekt men over de einddatum 27 juni 2014.

De uitleg die door de partijen wordt gegeven is als volgt;
In de brief is rekening gehouden met eventuele uitloop maar men verwacht voor 27 juni klaar te zijn met alle werkzaamheden in het Veemarktkwartier.

Parallelweg

Ook de bewoners aan de Parallelweg hebben de brief ontvangen. Echter zijn de hoofdleidingen bij hen vorig jaar al reeds vervangen. Behalve op de kruisingen met de Ossenstraat, Kalverstraat en Koestraat zal de Parallelweg dus voornamelijk dicht blijven. Wel kunnen bewoners overlast voor het parkeren ondervinden.Indien hier sprake van is kan er geparkeerd worden op het terrein van de BIM op de Paardskerkhofweg. Hou er rekening mee dat dit terrein gesloten is tussen 24.00 en 6.00.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door firma Timmermans. Voor vragen kunt u contact opnemen op telefoonnummer 06-53645520 of op woensdagmiddag tussen 14.30 en 15.30 de uitvoerderskeet op het BIM parkeerterrein bezoeken.

Posted by Redactie