De abonnees van de nieuwsbrief hadden het vast al opgemerkt. De afgelopen maanden werd er geen nieuwsbrief meer verzonden. Feedburner, de dienst achter de nieuwsbrief, werkt niet meer. Sinds vandaag maakt veemarktkwartier.net daarom gebruik van de diensten van Mailchimp. Vanaf nu ontvangen de abonnees de site updates weer automatisch in hun email inbox.

Ontvangt u nog geen nieuwsbrief maar wilt u dit wel? Meld u dan nu aan via het formulier aan de rechterkant op de website. Ontvangt u de nieuwsbrief maar wilt u deze niet meer ontvangen? Meld u dan af via de link onderaan in de email.

De site updates worden ook gedeeld via twitter. Volg ons via http://twitter.com/veemarktkwartie

Heeft u nog andere vragen of opmerkingen? Stuur dan een email naar secretariaat@veemarktkwartier.net

Posted by Redactie