Door diverse bewoners uit het Veemarktkwartier en Boschveld is aangegeven dat zij graag meer informatie zouden willen hebben over het energieneutraal maken van hun woning. Heidi Laaijer van Transition Towns heeft deze wens o.a aan de gemeente ‘s-Hertogenbosch doorgespeeld.

Zij zijn recentelijk begonnen met een pilot in Hintham waarbij energieteams aan de slag gaan met het energiezuinig maken van woningen. Het is de bedoeling dit te gaan opschalen naar andere buurten, zoals ook het Veemarktkwartier en Boschveld.

Dus als je interesse hebt in het energieneutraal danwel zuinig maken van je woning, dan is NU het moment om je te laten horen. Neem hiervoor contact op met Pauline Slaa via p.slaa@s-hertogenbosch.nl. Geef aan dat je geïnteresseerd bent in een informatieavond over dit onderwerp en wat je graag zou willen bereiken.

Meer informatie lees je hier: www.s-hertogenbosch.nl/klimaatneutraal

Posted by Redactie