Namens het college van Burgemeester en Wethouders nodigen wij u uit om deel te nemen aan het werkbezoek van B&W aan Boschveld en Deuteren op 13 oktober aanstaande vanaf 18.00uur tot 22.30 uur. Deze uitnodiging wordt verstuurd aan bewoners en professionals die bij de voorbereiding van het bezoek betrokken zijn en/of als woordvoerder voor een buurtaanpak optreden.Het spreekt vanzelf dat iedereen uit Boschveld en Deuteren welkom is om mee te praten.

Het doel van dit bezoek is om met het College in gesprek te gaan over wat leeft en speelt in beide buurten. We starten in buurthuis Boschveld aan Edisonstraat 11. Van daaruit gaat een deel van het college naar het Veemarktkwartier en Deuteren onder leiding van Marielle Rovers en een deel van het college naar Boschveld onder leiding van Riekje Bosch.

In het programma kunt u zien op welk tijdstip we de verschillende buurten of voorzieningen inBoschveld en Deuteren bezoeken. Wij zouden het zeer op prijs stellen als u het College op dat tijdstip bij u in de buurt wilt ontvangen. Maar u bent natuurlijk ook van harte welkom om vanaf de start van het bezoek om 18.00 uur aanwezig te zijn in het buurthuis Boschveld.Wij gaan ervan uit dat de professionals van de Gemeente ‘s-Hertogenbosch, deWoningbouwcorporaties Zayaz en Brabant Wonen en de Welzijnsstichting Divers bij de start van het bezoek in het buurthuis aanwezig zijn. Kijk even in het programma of u bij de groep voor deKruiskamp of voor de Schutskamp bent ingedeeld.

Posted by Redactie