Beste mensen, We hadden er niet bij stilgestaan, maar Laura Hoek tipte ons dat de datum voor ons 3e werkatelier (donderdag 16 juni) precies in de periode van de Bosch Parade valt. Voor veel mensen die ook betrokken zijn bij  “Boschveld is een Werkwoord” is dit een zeer drukke en intensieve periode waardoor ze op voorhand niet kunnen meedoen aan het werkatelier. En dit is jammer omdat we juist deze derde workshop, dankzij voorwerk van Michael Brugmans, kunnen gaan werken met concrete (toekomst)beelden van het Waterkwartier. Hoe dan ook: een ongelukkiger datum dan de 16e kan bijna niet, dus we moeten nog een keer opschorten. Excuus hiervoor. Nieuwe datum wordt donderdag 30 juni, van 19.00 tot 22.00 uur. Gastheer blijft Patrick Kloth van Kleefkracht (aan de Parallelweg naast Grasso). Het wordt een koersbepalend werkatelier waarbij ieders inbreng van belang is en hoe meer Boschvelders, hoe liever! Heel graag vooraf aanmelden via info@cccs-hertogenbosch.nl. Nogmaals sorry voor het gerommel met data, het is niet anders. Tot de 30e. Een groet van Jacky

Posted by Redactie